Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără violență și absenteism în școli!
17.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 150

Zeci de profesori și elevi au participat, astăzi, la un simpozion și un concurs, ambele organizate la Colegiul Economic PS Aurelian din Slatina. S-a discutat despre oprirea absenteismului și a violenței în școli, iar mai mulți profesori au expus studii ample pe această temă. La final, peste 100 de elevi au fost premiați pentru lucrările prezentate în cadrul competiției.


Eveniment important, astăzi, la Colegiul Economic PS Aurelian din Slatina. Reprezentanții Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt au organizat un simpozion și un concurs, ambele având ca temă oprirea absenteismului și a violenței în școli. Fenomenele au luat amploare în ultimul timp, în unele unități de învățământ, iar în cadrul acestei întâlniri au fost găsite soluții pentru rezolvarea acestor probleme.
La simpozion s-au înscris 120 de cadre didactice cu lucrări elaborate, iar cinci dintre profesori au și prezentat proiectele celor aflați în sală. Interes mare a fost și pentru concursul la care au participat numeroși elevi cu lucrări ce au transmis mesaje de oprire a violenței în școli.
La final, au fost oferite peste 100 de premii tinerilor care au participat la acest concurs. Elevii au primit diplome, medalii și obiecte de scris.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020