Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără violență și absenteism în școli!
17.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 134

Zeci de profesori și elevi au participat, astăzi, la un simpozion și un concurs, ambele organizate la Colegiul Economic PS Aurelian din Slatina. S-a discutat despre oprirea absenteismului și a violenței în școli, iar mai mulți profesori au expus studii ample pe această temă. La final, peste 100 de elevi au fost premiați pentru lucrările prezentate în cadrul competiției.


Eveniment important, astăzi, la Colegiul Economic PS Aurelian din Slatina. Reprezentanții Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt au organizat un simpozion și un concurs, ambele având ca temă oprirea absenteismului și a violenței în școli. Fenomenele au luat amploare în ultimul timp, în unele unități de învățământ, iar în cadrul acestei întâlniri au fost găsite soluții pentru rezolvarea acestor probleme.
La simpozion s-au înscris 120 de cadre didactice cu lucrări elaborate, iar cinci dintre profesori au și prezentat proiectele celor aflați în sală. Interes mare a fost și pentru concursul la care au participat numeroși elevi cu lucrări ce au transmis mesaje de oprire a violenței în școli.
La final, au fost oferite peste 100 de premii tinerilor care au participat la acest concurs. Elevii au primit diplome, medalii și obiecte de scris.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE