Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-au testat aptitudinile de dascăli
15.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 453

Elevii care au optat pentru profilul „pedagogic” din cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina susțin, de astăzi, probele de aptitudini. La ieșirea din sala de testare, majoritatea copiilor au spus că s-au descurcat, subiectele fiind accesibile. În următoarele două zile cu toții vor da probele artistice și sportive.


Emoții mari pentru cei 129 de elevi de gimnaziu din Olt, care doresc să urmeze liceul pedagogic. Astăzi au susținut probele vocaționale, în fața cadrelor didactice ale Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”, singurul cu profil pedagogic din județ.
Sunt 56 de locuri disponibile pentru școlarii care doresc să îmbrățișeze meseriile de învățător sau educator. Cei mai mulți dintre candidați au mărturisit că își doresc să lucreze în acest domeniu pentru că iubesc copiii.
Nu doar elevii de clasa a VIII-a au stat cu sufletul la gură, astăzi, ci și părinții care au fost alături de ei și i-au susținut la aceste probe de aptitudini.
Tot în cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”, în anul școlar 2019-2020, va funcționa o clasă de arte plastice. 28 de locurile sunt disponibile pentru această specializare. Și aici candidații, în număr de 48, susțin probe de aptitudini, zilele acestea. Pe 20 mai se vor afișa rezultatele pentru ambele profiluri.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020