Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CNRG: Argint la naționala de matematică
15.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 316

Colegiul Național Radu Greceanu este anul acesta singurul din județul Olt care își înscrie în palmares un nou rezultat de excepție, la matematică. La olimpiada națională, elevul Vădăstreanu Robert a reușit să obțină medalia de argint, dar și o mențiune din partea Ministerului Educației Naționale.


Robert Vădăstreanu este cunoscut datorită performanțelor înregistrate încă din gimnaziu la concursurile și olimpiadele de matematică, dar și pentru rezultatele excelente obținute cu echipa de robotică a Colegiului Național Radu Greceanu din Slatina. Anul acesta a evoluat, reușind să cucerească o medalie de argint la olimpiada națională de matematică. Este cel mai bun rezultat al său de până acum.
Elev în clasa a X-a, adolescentul este pasionat de științele exacte și de tehnologie și muncește foarte mult ca să ajungă la aceste performanțe.
Profesorul său de matematică, Ion Gușatu, are numai cuvinte de laudă la adresa lui Robert și spune că este o plăcere să lucreze cu un asemenea elev.
Premiul obținut la matematică nu este singurul său rezultat remarcabil de anul acesta. El a participat și la olimpiada națională de informatică, iar aici a obținut tot o medalie de argint și o mențiune din partea Ministerului Educației Naționale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020