Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Teatru în grădina Colegiului „Minulescu”
13.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 164

Elevi de liceu și gimnaziu de la mai multe școli din județ s-au reunit sâmbătă, la cea de-a II-a ediție a Festivalului de Teatru „Joc”, organizat de Colegiul „Ion Minulescu”, din Slatina. Anul acesta, competiția s-a desfășurat în aer liber, în curtea liceului. Organizatorii vor ca, în următorii ani, competiția să capete un renume național.


Pasionați de teatru, ajutați de dascăli dedicați, mai bine de 30 de elevi de liceu și gimnaziu au fost actori pentru o zi, la Festivalul de Teatru „Joc”. Scena a fost, de data aceasta, curtea interioară a liceului slătinean.
Emoționați, dar încântați de statutul lor de mici actori, copiii s-au străduit să aibă o prestație impecabilă.
Competiția a fost organizată pe două secțiuni „Piese de teatru” și „Monolog”. Câștigători au fost trupa de teatru „Rege”, a Colegiului Radu Greceanu, cu piesa „Dinții” și eleva Violeta Floriță, cu monologul „Matematica îi iubire”.
 

festival de teatru joc colegiul ion minulescu slatina
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020