Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Medicii de mâine”, în concurs la Slatina
13.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 205

Zeci de elevi de gimnaziu și liceu din mai multe județe au participat sâmbătă la cea de-a VIII-a ediție a Concursului interjudețean de anatomie „Medicii de mâine”, organizat la Colegiul Național „Radu Greceanu ” din Slatina. Și de această dată, municipalitatea a răsplătit cele mai bune performanțe oferind premii constând în atlase de anatomie și câte un stetoscop.


Elevi din toate colțurile țării s-au întâlnit, în acest week-end la Slatina, pentru a participa la o nouă ediție a concursului de anatomie „Medicii de mâine”. Cu toții au vrut să-și verifice cunoștințele la această disciplină, indiferent că se gândesc să urmeze sau nu o carieră în domeniu medicinei.
Și anul acesta, s-au înscris în competiție foarte mulți elevi, atât de liceu cât și de gimnaziu.
Concursul reprezintă un test important în special pentru tinerii care vor să devină medici, a explicat neonatologul Lucica Alexe, care a făcut parte din comisia de evaluare.
Elevii cu rezultatele cele mai bune au fost răsplătiți cu premii importante de către organizatori. Pe lângă premii, câștigătorii vor avea șansa să facă practică timp de o zi în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.
La secțiunea „Gimnaziu”, cel mai mare punctaj a fost obținut de Elena Lascăr din Brașov, iar la secțiunea „Liceu”, de eleva Diana Rădulescu de la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” din Caracal.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020