Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Medicii de mâine”, în concurs la Slatina
12.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 303

Zeci de elevi de gimnaziu și liceu din mai multe județe au participat sâmbătă la cea de-a VIII-a ediție a Concursului interjudețean de anatomie „Medicii de mâine”, organizat la Colegiul Național „Radu Greceanu ” din Slatina. Și de această dată, municipalitatea a răsplătit cele mai bune performanțe oferind premii constând în atlase de anatomie și câte un stetoscop.


Elevi din toate colțurile țării s-au întâlnit, în acest week-end la Slatina, pentru a participa la o nouă ediție a concursului de anatomie „Medicii de mâine”. Cu toții au vrut să-și verifice cunoștințele la această disciplină, indiferent că se gândesc să urmeze sau nu o carieră în domeniu medicinei.
Și anul acesta, s-au înscris în competiție foarte mulți elevi, atât de liceu cât și de gimnaziu.
Concursul reprezintă un test important în special pentru tinerii care vor să devină medici, a explicat neonatologul Lucica Alexe, care a făcut parte din comisia de evaluare.
Elevii cu rezultatele cele mai bune au fost răsplătiți cu premii importante de către organizatori. Pe lângă premii, câștigătorii vor avea șansa să facă practică timp de o zi în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.
La secțiunea „Gimnaziu”, cel mai mare punctaj a fost obținut de Elena Lascăr din Brașov, iar la secțiunea „Liceu”, de eleva Diana Rădulescu de la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” din Caracal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE