Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Porți deschise la Liceul Metalurgic
17.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 451

Sute de copii de gimnaziu din tot județul au venit astăzi în vizită la Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina. Aici au fost invitați să vadă atelierele, laboratoarele, sala de sport, și totodată au avut șansa să afle care este oferta educațională pentru anul școlar următor. La sfârșitul vizitei, mulți dintre ei și-au exprimat dorința de a studia aici.


„Ziua porților deschise” se desfășoară și în acest an pe durata a două zile la Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina. Astăzi, zeci de elevi au intrat pentru prima oară într-o astfel de unitate de învățământ.
Vizitatorii au primit informații utile despre oferta educațională a liceului slătinean. Tinerii care deja studiază la Metalurgic le-au explicat copiilor de ce este important pentru viitorul lor profesional să studieze într-o școală tehnică.
Profesorii de practică le-au arătat oaspeților ce activități desfășoară elevii de aici.
La sfârșitul vizitei, mulți dintre copiii de gimnaziu care au trecut pragul acestui liceu și-au exprimat dorința de a studia aici.
În prezent, în cadrul Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina funcționează patru clase de învățământ dual.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019