Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Porți deschise la Liceul Metalurgic
17.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 436

Sute de copii de gimnaziu din tot județul au venit astăzi în vizită la Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina. Aici au fost invitați să vadă atelierele, laboratoarele, sala de sport, și totodată au avut șansa să afle care este oferta educațională pentru anul școlar următor. La sfârșitul vizitei, mulți dintre ei și-au exprimat dorința de a studia aici.


„Ziua porților deschise” se desfășoară și în acest an pe durata a două zile la Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina. Astăzi, zeci de elevi au intrat pentru prima oară într-o astfel de unitate de învățământ.
Vizitatorii au primit informații utile despre oferta educațională a liceului slătinean. Tinerii care deja studiază la Metalurgic le-au explicat copiilor de ce este important pentru viitorul lor profesional să studieze într-o școală tehnică.
Profesorii de practică le-au arătat oaspeților ce activități desfășoară elevii de aici.
La sfârșitul vizitei, mulți dintre copiii de gimnaziu care au trecut pragul acestui liceu și-au exprimat dorința de a studia aici.
În prezent, în cadrul Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina funcționează patru clase de învățământ dual.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019