Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Porți deschise la Liceul Metalurgic
17.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 460

Sute de copii de gimnaziu din tot județul au venit astăzi în vizită la Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina. Aici au fost invitați să vadă atelierele, laboratoarele, sala de sport, și totodată au avut șansa să afle care este oferta educațională pentru anul școlar următor. La sfârșitul vizitei, mulți dintre ei și-au exprimat dorința de a studia aici.


„Ziua porților deschise” se desfășoară și în acest an pe durata a două zile la Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina. Astăzi, zeci de elevi au intrat pentru prima oară într-o astfel de unitate de învățământ.
Vizitatorii au primit informații utile despre oferta educațională a liceului slătinean. Tinerii care deja studiază la Metalurgic le-au explicat copiilor de ce este important pentru viitorul lor profesional să studieze într-o școală tehnică.
Profesorii de practică le-au arătat oaspeților ce activități desfășoară elevii de aici.
La sfârșitul vizitei, mulți dintre copiii de gimnaziu care au trecut pragul acestui liceu și-au exprimat dorința de a studia aici.
În prezent, în cadrul Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina funcționează patru clase de învățământ dual.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019