Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O instituție care modelează personalități
16.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 207

Există în județul nostru o instituție care oferă servicii educaționale specializate tuturor elevilor, părinților și profesorilor care solicită ajutor în rezolvarea diferitelor probleme. Vorbim despre Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională, locul în care se face consiliere psihopedagogică de calitate și cu rezultate excelente.


Specialiștii din cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională pun nevoile copilului pe primul plan, iar dezvoltarea personală și integrarea socio-profesională sunt valorile acestei instituții de învățământ. Asistență și consiliere psihopedagogică, terapie, studii care privesc diferite comportamente, proiecte și activități extrașcolare sunt o parte din activitățile derulate în acest centru.
Pe lângă serviciile de consiliere, Centrul mai oferă şi servicii de terapie logopedică. 12 specialişti corectează tulburările limbajului la copii.
Anual, în activitatea consilierilor şcolari sunt incluse şi proiecte educaţionale, dar și studii de specialitate ce abordează o problematică variată şi actuală. Sunt incluse aici orientarea şcolară şi profesională a elevilor, violenţa în școală, absenteismul şi abandonul şcolar.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019