Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O instituție care modelează personalități
16.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 227

Există în județul nostru o instituție care oferă servicii educaționale specializate tuturor elevilor, părinților și profesorilor care solicită ajutor în rezolvarea diferitelor probleme. Vorbim despre Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională, locul în care se face consiliere psihopedagogică de calitate și cu rezultate excelente.


Specialiștii din cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională pun nevoile copilului pe primul plan, iar dezvoltarea personală și integrarea socio-profesională sunt valorile acestei instituții de învățământ. Asistență și consiliere psihopedagogică, terapie, studii care privesc diferite comportamente, proiecte și activități extrașcolare sunt o parte din activitățile derulate în acest centru.
Pe lângă serviciile de consiliere, Centrul mai oferă şi servicii de terapie logopedică. 12 specialişti corectează tulburările limbajului la copii.
Anual, în activitatea consilierilor şcolari sunt incluse şi proiecte educaţionale, dar și studii de specialitate ce abordează o problematică variată şi actuală. Sunt incluse aici orientarea şcolară şi profesională a elevilor, violenţa în școală, absenteismul şi abandonul şcolar.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înmormântare cu poliția și mascații

Înmormântare cu forțele de ordine la poartă. S-a întâmplat ieri, în comuna Slătioara, unde poliția, mascații și jandarmii au intervenit, după ce la eveniment participau, în loc de maximum opt persoane, atât cât prevede ordonanța militară, peste 40 de oameni. Polițiștii i-au trimis acasă pe localnicii veniți să își ia rămas bun de la răposată, fără să conștientizeze însă pericolul la care se expun. Cel care a organizat înmormântarea a fost amendat cu 2.000 de lei.
08 Apr 2020