Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Greceanu și-a premiat olimpicii
11.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 823

Colegiul Național Radu Greceanu și-a premiat astăzi cei mai buni elevi. Fie că sunt în clasa a V-a sau în ultimul an de liceu, olimpicii fac cinste renumitei școli slătinene. Anul acesta, zeci de elevi s-au calificat la fazele naționale și internaționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare. În semn de apreciere, conducerea colegiului a organizat pentru ei un moment festiv emoționant.


Cu 25 de elevi calificați la fazele naționale ale olimpiadelor și cu 4 elevi calificați la etapele finale ale unor concursuri școlare, Colegiul Național Radu Greceanu se menține în topul celor mai bune școli din județ. Performanțele înregistrate și anul acesta de formidabila echipă de elevi și profesori au fost marcate printr-o acțiune festivă organizată în amfiteatrul colegiului.
Olimpicii de la Greceanu au apreciat momentul special pus la cale de directorul școlii.
Munca intensă și rezultatele excelente ale acestor minunați elevi și profesori sunt răsplătite an de an și de către autoritățile locale și județene, care le oferă premii în bani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019