Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sute de locuri libere la clasele pregătitoare
05.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 157

Aproape 900 de locuri au rămas neocupate în clasele pregătitoare care ar urma să funcționeze din viitorul an școlar, în județul Olt. Părinții care nu și-au înscris copiii la școală, deși aceștia îndeplinesc toate condițiile pentru a deveni elevi, o mai pot face până luni, 8 aprilie.


Copiii care împlinesc 6 ani până pe 31 august urmează să devină elevi, iar părinții lor trebuie să se ocupe din timp de înscrierea în clasa pregătitoare. După o primă etapă, care a avut loc în luna februarie, Inspectoratul Școlar Județean anunță că mai sunt disponibile 879 de locuri. Părinții care nu și-au înregistrat încă micuții la școală mai au la dispoziție o zi. Luni, 8 aprilie, este ultima dată de primire a cererilor.
În Slatina au rămas neocupate 107 locuri, distribuite la mai multe școli. Există însă și unități de învățământ în care nu mai este niciun loc disponibil pentru clasa pregătitoare.
Înscrierea unui copil în clasa pregătitoare se face direct la școală sau pe formularul online, dacă unitatea de învăţământ şi-a introdus toate datele în aplicaţia informatică special creată pentru acest proces.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020