Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au învățat să protejeze pădurea
29.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 171

Zeci de prichindei de la Grădinița cu program prelungit Nr.3 Slatina au marcat sărbătoarea națională „Luna plantării arborilor”. Cu ajutorul doamnelor educatoare micuții au învățat cum să ocrotească pădurea, despre importanța acesteia dar și despre viețuitoarele care trăiesc aici.


„Pădurea păstrează viață” este numele proiectului desfășurat în această perioadă de preșcolarii și cadrele didactice de la Grădinița cu program prelungit Nr.3, din Slatina. Sub formă de joc, micuții au avut ocazia să învețe câteva noțiuni de bază, dar care au o mare importanță în păstrarea unui mediu curat.
Tot în cadrul acestui proiect, ajutați de părinți și cadre didactice, copii au prezentat o paradă a costumelor ecologice. Roboței, prințese, albinuțe sau animăluțe sunt doar câteva personaje în care s-au deghizat pentru acest eveniment.
Astăzi, grupele de copii ale unității de învățământ au învățat cum să planteze pomi și flori.
La nivelul Grădiniței cu program prelungit Nr. 3 s-au desfășurat în ultima perioadă mai mute activități extrașcolare pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020