Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O lume de basm, la Grădinița Nr.4
28.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 770

Un mediu prietenos, clase colorate și dascăli dedicați. Astfel sunt întâmpinații preșcolarii care frecventează cursurile Grădiniței cu program prelungit nr.4 din Slatina. Micuții vin cu drag în fiecare zi pentru a desfășura activități care mai de care mai atractive. Pentru anul școlar viitor, instituția își deschide larg porțile pentru încă 40 de prichindei.


Și-a format de-a lungul anilor o cultură educațională puternică, iar anual zeci de copiii de vârstă preșcolară deprind noi abilități care îi vor ajuta să se dezvolte armonios. Vorbim de Grădinița cu program prelungit nr. 4, una dintre cele mai vechi unități de învățământ din Slatina.
Grădiniței cu program prelungit nr 4 din Slatina îi sunt arondate încă trei unități de învățământ, aflate tot în cartierul Steaua.
Sălile de clase în care micuții își desfășoară activitățile școlare sunt amplasate la parter, la următorul nivel se află dormitoarele, iar la etajul trei, micuții pot să servească masa. La „Grupa spiridușilor”, e multă voie bună. Educatoarea Maria Cheroiu îi pregătește pe elevi pentru o nouă etapă din viața lor.
Copiii vin la grădiniță cu plăcere. Învață lucruri minunate, își fac prieteni noi și se bucură de o atmosferă de basm.
Unitatea de învățământ dispune atât de servicii medicale cât și de asistență psihologică și de serviciile unui specialist în logopedie.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019