Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Săptămâna meseriilor, la „Alexe Marin
27.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 211

Elevi de la mai multe școli gimnaziale din județ, vizitează, zilele acestea, Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina. Tinerii vor vedea clasele și atelierele unității de învățământ și vor afla ce meserii pot avea dacă urmează cursurile aici. Activitățile fac parte din campania „Săptămâna Meseriilor“, acțiune organizată de profesorii și elevii de la Alexe Marin.


În această perioadă, Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina organizează „Săptămâna Meseriilor“. Elevi de la mai multe școli gimnazile din județ și din Slatina vor vizita acest liceu și atelierele lui. Profesorii, dar și elevi din ani ultimii ani de studii, le vor prezenta celor de gimnaziu oferta educațională și meseriile pe care le pot învăța aici.
În ateliere, elevii au văzut roboți și ansambluri electrice interesante.
Tinerii au fost impresionați de ce au văzut. Dacă unii sunt hotărâți să urmeze cursurile unui liceu cu alt profil, alții ar fi încântați să studieze aici.
Și în zilele următoare, elevi de alte școli din județ sunt așteptați să viziteze Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina. Unitatea va înființa din toamnă trei clase de învățământ dual, iar conducerea speră că în acest fel va atrage tot mai mulți elevi spre această formă de educație.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019