Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Săptămâna meseriilor, la „Alexe Marin
27.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 212

Elevi de la mai multe școli gimnaziale din județ, vizitează, zilele acestea, Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina. Tinerii vor vedea clasele și atelierele unității de învățământ și vor afla ce meserii pot avea dacă urmează cursurile aici. Activitățile fac parte din campania „Săptămâna Meseriilor“, acțiune organizată de profesorii și elevii de la Alexe Marin.


În această perioadă, Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina organizează „Săptămâna Meseriilor“. Elevi de la mai multe școli gimnazile din județ și din Slatina vor vizita acest liceu și atelierele lui. Profesorii, dar și elevi din ani ultimii ani de studii, le vor prezenta celor de gimnaziu oferta educațională și meseriile pe care le pot învăța aici.
În ateliere, elevii au văzut roboți și ansambluri electrice interesante.
Tinerii au fost impresionați de ce au văzut. Dacă unii sunt hotărâți să urmeze cursurile unui liceu cu alt profil, alții ar fi încântați să studieze aici.
Și în zilele următoare, elevi de alte școli din județ sunt așteptați să viziteze Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina. Unitatea va înființa din toamnă trei clase de învățământ dual, iar conducerea speră că în acest fel va atrage tot mai mulți elevi spre această formă de educație.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019