Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CNRG, prestație reușită la FIRST TECH CHALLENGE
27.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 633

Prestație excelentă pentru echipa Colegiului Național Radu Greceanu, la cea mai importantă competiție națională de robotică. Cu un robot bine pus la punct pentru acest concurs, dar și cu o promovare de imagine pe măsură, slătinenii au impresionat juriul și au câștigat notorietate în comunitatea tinerilor pasionați de tehnologie.


Pentru al treilea an consecutiv, Clubul Robotica CNRG a participat cu un echipaj la FIRST Tech Challenge, cel mai mare campionat național de robotică desfășurat la București. Organizat de către Asociația Nație Prin Educație, concursul reunește sute de echipe de robotică și mii de elevi de liceu din toată țara. Și anul acesta, adolescenții slătineni au reușit să atragă atenția tuturor asupra robotului creat de ei și să îl manevreze cu succes în competiție.
După această experiență de neuitat, un echipaj al Clubului Robotica CNRG se pregătește acum pentru un nou concurs, de această dată internațional. Liceenii slătineni vor intra cu un robot creat de ei în competiția FIRST LEGO League Plan Ceibal, care va avea loc la sfârșitul lunii mai, în Uruguay.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020