Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rezultate slabe la simularea Evaluării Naționale
25.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 192

Rezultate dezastru la simularea Evaluării Naționale pe care elevii din județul Olt au susținut-o luna aceasta. Ca și în anii anteriori, matematica le-a pus din nou probleme adolescenților care în vară urmează să susțină examenul real de intrare la liceu.


Doar 41% dintre elevii de clasa a VIII-a care în vară vor susține Evaluarea Națională au reușit să ia note peste 5 la matematică, la simulare. La limba și literatura română, situația este ceva mai bună, aproape 70% dintre elevii din anul terminal de gimnaziu obținând note de trecere. La clasa a VII-a, situația este asemănătoare.
Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte.
Notele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020