Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rezultate slabe la simularea Evaluării Naționale
25.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 182

Rezultate dezastru la simularea Evaluării Naționale pe care elevii din județul Olt au susținut-o luna aceasta. Ca și în anii anteriori, matematica le-a pus din nou probleme adolescenților care în vară urmează să susțină examenul real de intrare la liceu.


Doar 41% dintre elevii de clasa a VIII-a care în vară vor susține Evaluarea Națională au reușit să ia note peste 5 la matematică, la simulare. La limba și literatura română, situația este ceva mai bună, aproape 70% dintre elevii din anul terminal de gimnaziu obținând note de trecere. La clasa a VII-a, situația este asemănătoare.
Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte.
Notele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019