Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Sus cortina, dragi copii!”, prima ediție
22.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 677

Momente artistice inedite oferite de zeci de micuți de grădiniță și școlari din județul nostru, la prima ediție a Festivalului județean de teatru: „Sus cortina, dragi copii!”. Scenete inspirate din operele marilor scriitori români, dar și poezii specifice vârstei au fost cele două secțiuni ale concursului la care micii concurenți s-au descurcat de minune.


Atmosferă de sărbătoare în amfiteatrul Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”, din Slatina. Aici a avut loc prima ediție a festivalului județean de poezie și teatru, organizat de Grădinița cu program prelungit nr. 4 din oraș.
Într-un decor de poveste, plin de culoare, micuții artiști deghizați în fluturași, albinuțe sau personaje din opere bine cunoscute au primit aplauze la scenă deschisă, demonstrând că în județ există un izvor nesecat de talente.
La finalul zilei, juriul de specialitate format din cadre didactice, a desemnat câștigătorii celor două secțiuni.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020