Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Sus cortina, dragi copii!”, prima ediție
22.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 620

Momente artistice inedite oferite de zeci de micuți de grădiniță și școlari din județul nostru, la prima ediție a Festivalului județean de teatru: „Sus cortina, dragi copii!”. Scenete inspirate din operele marilor scriitori români, dar și poezii specifice vârstei au fost cele două secțiuni ale concursului la care micii concurenți s-au descurcat de minune.


Atmosferă de sărbătoare în amfiteatrul Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”, din Slatina. Aici a avut loc prima ediție a festivalului județean de poezie și teatru, organizat de Grădinița cu program prelungit nr. 4 din oraș.
Într-un decor de poveste, plin de culoare, micuții artiști deghizați în fluturași, albinuțe sau personaje din opere bine cunoscute au primit aplauze la scenă deschisă, demonstrând că în județ există un izvor nesecat de talente.
La finalul zilei, juriul de specialitate format din cadre didactice, a desemnat câștigătorii celor două secțiuni.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019