Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mobilizare pentru igienizarea școlilor
29.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 236

Școlile și primăriile din județul Olt se pregătesc de marea campanie de igienizare a tuturor încăperilor, în urma ordinului emis de Prefectura Olt. Autoritățile locale spun că această procedură este extrem de benefică, pentru ca virusul gripal să fie ținut departe.


Gripa amenință tot mai mulți copii, așa că în școlile și grădinițele din Olt se iau măsuri pentru prevenirea ei. Prefectura Olt a dispus igienizarea tuturor unităților de învățământ, săptămâna viitoare, atunci când elevii vor fi în vacanță. Directorii de școli s-au conformat și au cerut deja ajutorul primăriilor, pentru achiziționarea materialelor necesare.

Autoritățile locale susțin că aceste măsuri sunt benefice, mai ales în acest sezon când virozele sunt frecvente. În această perioadă, numărul elevilor care au lipsit de la cursuri este mai mare, comparativ cu o alte perioadă din an. La Slătioara, spre exemplu, grădinița este goală, pentru că părinții preferă să-i țină pe micuți acasă, ca să nu se îmbolnăvească.

Condițiile minime de igienă sunt extrem de importante în combaterea răspândirii gripei și virozelor, spun reprezentanții școlilor. Ei au luat deja măsuri în acest sens și i-au informat și pe elevi în legătură cu prevenirea îmbolnăvirilor.

Campania de dezinfecție și dezinsecție trebuie finalizată până pe 11 februarie, atunci când o comisie a Prefecturii Olt va veni să verifice dacă totul s-a desfășurat conform ordinului. 

scoli igienizare prefectura slatioara
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE