Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Raport la început de an școlar
17.09.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 257

Elevii olteni au manuale, microbuze școlare și dascăli bine pregătiți, așa reiese dintr-un raport prezentat de Inspectoratul Școlar Județean în fața prefectului și a presei. Micile probleme legate de lipsa unor manuale sau de transportul elevilor din mediul rural au fost rezolvate una câte una.


 130 de microbuze școlare sunt funcționale în acest moment în județul Olt, iar parcul auto va fi reînnoit. 50 de mijloace de transport noi pentru elevi vor ajunge în curând în judeţul Olt, a anunțat prefectul Silviu Neacșu în cadrul ședinței Colegiului Prefectural.
Cei de la Inspectoratul Școlar au vorbit și despre problemele care au fost la început de an școlar cu unele manuale.
În ceea ce privește personalul din învățământ, reprezentanții ISJ spun că în județul Olt, dintr-un total de 1.090 de posturi, doar 20 sunt ocupate de dascăli necalificați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina│Petrecere tradițională de 1 Mai, la pădure

Tradiția slătinenilor de a petrece ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareți a revenit. Într-o atmosferă de sărbătoare, oamenii au venit cu drag în locul lor preferat. S-au prins în hore și sârbe, au petrecut cu bere și mici alături de cei dragi și s-au relaxat într-un colț verde de poveste. La eveniment au participat și reprezentanții administrației locale și județene, dar și mai mulți senatori și deputați.
01 Mai 2024