Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Burse de studiu în Marea Britanie
13.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 583

Elevii olteni au oportunitatea de a petrece ultimii doi ani de liceu într-o școală din Marea Britanie, printr-o bursă pentru doi ani care acoperă taxa școlară anuală, cazarea și cheltuielile de masă. Cei interesați pot aplica online pentru acest program, până pe data de 1 decembrie.


O asociație de școli independente din Marea Britanie oferă liceenilor care acum sunt în clasa a X-a, un program de burse de studiu într-o școală independentă. Prin participarea la program, elevii se familiarizează atât cu limba engleză, cât și cu sistemul boarding school, prin care tinerii locuiesc și studiază împreună. Perioada de studii este recunoscută de Ministerul Educației, iar parcurgerea unor examene de diferență va fi necesară, în funcție de materiile studiate în Marea Britanie.
Liceenii interesați de o astfel de bursă pot aplica online, până pe 1 decembrie, la adresa burse@tinedenoi.ro. După evaluarea aplicațiilor electronice, candidații acceptați vor urma noi etape de selecție.
În ultimii ani, peste o sută de liceeni români au petrecut un an sau doi în această bursă, după care au reușit să fie admiși la universități de prestigiu din Marea Britanie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024