Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Şah, pictură şi muzică la Palatul Copiilor
19.10.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 204

Micuţii de toate vârstele fac zilnic o paletă largă de activităţi la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina. Printre cele mai căutate cercuri sunt cele de pictură şi şah, acolo unde zeci de copii învaţă zi de zi tainele acestor domenii.


 Mii de copii desfăşoară zilnic activităţi diversificate la Palatul Copiilor „Adrian Băran”. Chiar dacă pandemia îşi face simţită prezenţa în viețile noastre, conducerea unităţii a avut grijă ca micuţii să aibe mereu la dispoziţie un mediu sigur de lucru.
La Palatul Copiilor, copiii de toate vârstele îşi dezvoltă diferite abilități în cadrul celor 27 de cercuri de aici. Peste 3200 de elevi frecventează aceste cursuri, de la şah, muzică, pictură şi limbi străine.
Pentru cei mici, aceste activităţi sunt perfecte pentru a-şi petrece timpul liber, într-un mod plăcut şi util. Cu toţii vor să aprofundeze cât mai mult cunoştinţele dobândite şi să fie din ce în ce mai buni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Ion Şerban, unul dintre cei mai iubiţi dascăli din Slatina, a plecat dintre noi

Ion Şerban, unul dintre cei mai iubiţi profesori de la Colegiul Naţional Ion Minulescu, a părăsit prea devreme şi atât de surprinzător această lume. Va rămâne în inimile a zeci de generaţii de elevi care au avut şansa de a cunoaşte un om deosebit şi de a fi educaţi de un profesor unic. Inteligenţa, umorul, vasta sa cultură generală şi talentul său original de a preda au deschis minţile şi sufletele a mii de tineri. Rămas bun, om minunat, odihneşte-te în pace şi luminează-ne mai departe, din alt Univers!
22 Ian 2022

Alro Slatina a mai închis o hală

Criza Alro Slatina se adâncește din cauza creșterii prețului la energie electrică și gaze naturale. Încă o hală se închide începând de astăzi. Este vorba despre hala nr. 8, unde muncitorii fabricii au început deja procedurile pentru oprirea cuvelor. E a doua hală care își încetează activitatea la Alro Slatina, luna aceasta. Iar diminuarea capacității de producție a fabricii este abia la început, spun angajații care se pregătesc de un nou protest.
21 Ian 2022