Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emisiunea „Amprente”, într-un nou format
22.01.2021
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 284

Emisiunea „Amprente”, realizată la Olt Tv de istoricul Aurelia Grosu, revine într-un nou format, de sâmbătă, 23 ianuarie. Iubitorii de istorie, cultură și artă sunt invitați să descopere povești de viață impresionante, depănate de oamenii de valoare ai acestor locuri.


Emisiunea „Amprente” revine în casele telespectatorilor Olt Tv, într-un format nou, cu teme de mare interes și invitați care și-au pus amprenta asupra culturii și istoriei locului. Istoricul Aurelia Grosu vă invită sâmbătă, de la ora 20.10, să urmăriți un dialog emoționant cu profesorul Doina Leulescu. Un dascăl de înaltă ținută, care și-a dedicat întreaga viață modelării și formării a zeci de generații de elevi, dar și unei activități intense de cercetare a istoriei locale.
Una din temele interviului realizat cu profesorul Doina Leulescu este despre monumente și eroi care au devenit din muritori de rând, nemuritori, pe altarul țării. Emisiunea „Amprente” va fi difuzată și în reluare, duminică, 24 ianuarie, de la ora 20.10.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE