Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liceenii slătineni, în juriul Giffoni Macedonia
29.09.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 406

Trei liceeni slătineni au jurizat filmele înscrise în festivalul internațional de film Giffoni Macedonia. Chiar dacă ediția din acest an s-a desfășurat online, tinerii au trăit la maximum experiența cunoscutului eveniment cultural.


Giffoni Macedonia face parte din cel mai mare eveniment cultural pentru tineri din lume, Giffoni Experience. Adriana, Clara și Rareș sunt cei trei liceeni slătineni care reprezintă România la cea de-a opta ediție a cunoscutului festival internațional de film.
Din cauza pandemiei de coronavirus, festivalul de film s-a desfășurat online. Chiar și așa, tinerii au avut posibilitatea de a participa la diferite ateliere de lucru.
La ediția din acest an, organizatorii festivalului au creat o secțiune specială, în care tinerii români și cei macedoneni au avut de realizat un film cu tema „Asemănări și diferențe între România și Macedonia”.
Festivalul Giffoni Macedonia s-a desfășurat în perioada 25-30 septembrie. La ediția din acest an au participat echipe de tineri jurați din Italia, Rusia, Ucraina, Grecia, Croația, Bulgaria, Polonia, Macedonia și România.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE