Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biblioteca Județeană își redeschide porțile
11.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 175

De luni, Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” își va relua activitatea cu publicul. Iubitorii de lectură vor putea să vină din nou la bibliotecă pentru a împrumuta cărți, în condiții stricte de siguranță. Conducerea instituției a anunțat că a pus la dispoziția cititorilor un serviciu telefonic prin care oamenii pot precomanda cărțile de care au nevoie, astfel încât să se evite formarea de cozi.


Începând de luni, Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” își va deschide o parte din departamentele de relații cu publicul. Directorul instituției spune că s-au luat toate măsurile necesare astfel încât atât angajații, cât și cititorii să fie protejați. S-au achiziționat măști, mănuși, materiale dezinfectante, dar și două aparate de sterilizare a cărților.
Oamenii care vor merge de luni la bibliotecă trebuie să respecte mai multe reguli. Vor trece la intrare printr-un triaj epidemiologic, vor purta mască de protecție, iar în sală nu vor exista mai mult de două persoane în același timp.

Conducerea instituției a anunțat că a pus la dispoziția cititorilor un serviciu telefonic prin care oamenii pot precomanda cărțile de care au nevoie, astfel încât să se evite formarea de cozi. Numerele de telefon pot fi găsite atât pe pagina web a Bibliotecii Județene, cât și pe cea de Facebook.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE