Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Istoria Centrului Vechi, povestită online
06.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 191

În contextul stării de urgență și a restricțiilor de deplasare, istoria Slatinei a început să fie cunoscută exclusiv în mediul online. Istoricul Aurelia Grosu și-a intensificat activitatea pe site-urile de socializare și prezintă slătinenilor frumusețea clădirilor istorice pe care le putem admira și în zilele noastre.


Centrul Vechi al Slatinei este un loc plin de istorie prin care cu toții am trecut mai mult sau mai puțin atenți. În această perioadă, oamenii de cultură și-au intensificat activitatea pe site-urile de socializare și au prezentat, online, părți de istorie ale caselor și străzilor de odinioară.
Pe strada Lipscani, în apropierea Judecătoriei Slatina, găsim și cea mai veche clădire din oraș. Într-o postare recentă pe Facebook, istoricul Aurelia Grosu vorbește atât despre modul în care această casă a fost construită cât și despre istoria neștiută a oamenilor locului.
Tot mai mulți oameni de cultură au ales ca în această perioadă să aducă în casele oltenilor fragmente din istoria neștiută a Slatinei și a județului nostru prin diferite postări atractive în mediul online.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020