Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cultura și tradițiile, promovate la Corbu
09.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1235

De 18 ani, Ansamblul Folcloric „Mărțișorul” din Corbu duce numele județului în toate colțurile țării, dar și peste hotare. Primarul comunei a reușit mereu să îi țină aproape pe copii și pe părinți, iar anul acesta s-a inaugurat cu fast o nouă sală de pregătire. Festivitatea a avut un program vast, ce a cuprins mai multe reprezentații de dansuri și cântece populare.


Weekend de sărbătoare la Corbu. „Mărțișoare de la mărțișor” a fost evenimentul care a marcat inaugurarea unei săli de pregătire pentru copiii din ansamblul folcloric al comunei. Formații din comunele limitrofe, dar și din județul Argeș au fost invitate la acest eveniment, iar fiecare a pregătit programe artistice foarte apreciate de public,
Înființat în 2002, Ansamblul Folcloric „Mărțișorul” este considerat o bijuterie a comunei. Alături de coregraful Nichita Dragomira, tinerii olteni au reușit să prezinte lumii întregi cultura și tradițiile satului oltenesc. Primarul comunei a investit în fiecare an în promovarea acestor componente, ținând aproape atât copiii, cât și părinții și școala.

Ansamblul Folcloric „Mărțișorul” va participa și în acest an la diferite concursuri de dansuri populare și de căluș, atât la nivel județean, cât și național.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Percheziții la Brastavățu, după o încăierare

Este anchetă în cazul unei agresiuni petrecute pe 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă mai multe persoane care participă la bătaie. Unul dintre agresori lovește victima minute în șir cu pumnii, picioarele și o rangă. Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
19 Ian 2021