Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Teatrul îi ajută să fie liberi
04.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1151

Pasionați de teatru, ajutați de profesori – așa se scrie povestea elevilor care au ales actoria ca hobby. Se întâlnesc la repetiții, socializează, râd împreună și reușesc să se autodepășească, iar rezultatele vin de la sine. Profesorul lor coordonator întinerește odată cu ei, iar amfiteatrul liceului a devenit un colț de lume al micilor actori.


Echipa de teatru a Colegiului Național „Ion Minulescu” reușește mereu să atragă elevi pasionați de actorie. Grupul lor a devenit o mică familie, în care râd, socializează și își depășesc anumitele temeri. Amfiteatrul liceului este universul lor, locul în care se întâlnesc și se pot exprima liberi.
Un suflet mereu tânăr și în căutare de noi talente, profesorul Magdalena Jagă își găsește de fiecare dată timp pentru a le ghida pașii elevilor ei. Copiii o încarcă cu energie și voie bună, iar faptul că obțin și performanță în teatru, vine ca o încununare a meritelor.
Pentru tinerii actori urmează o perioadă încărcată. La începutul lunii aprilie, aceștia vor participa la un concurs regional de teatru și actorie, iar momentele artistice vor fi intens pregătite.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE