Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pasionați de fotografie, premiați de primarul Slatinei
30.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1253

Primarul Slatinei, Emil Moț, i-a premiat pe câștigătorii concursului de fotografie „Acasă de sărbători”. Au fost acordate șase premii în bani, fotografiilor care au adunat cele mai multe aprecieri pe Facebook.


Pasiunea pentru fotografie și dragostea față de orașul în care străiec le-au adus premii la concursul organizat de primarul Slatinei, Emil Moț. Vorbim de șase tineri care au reușit să impresioneze slătinenii cu footgrafiile lor, în care au surprins orașul cu iluminatul festiv aprins. Toți au fost invitați de primar la sediul Primăriei Slatina, să își primească premiile.
„Astăzi, la ora 10.00, am premiat cu bucurie câștigătorii concursului de artă fotografică pe care l-am organizat în pragul sărbătorilor, «Acasă de sărbători».Vă reamintesc faptul că dintre toți concurenții, premiile au mers dragi slătineni, catre aceia cărora dumneavoastră le-ați acordat cele mai multe voturi. Mă bucură interesul și implicarea manifestate de fiecare dintre dumneavoastră. Din aceste considerente, vă promit că voi căuta soluții astfel încât în viitor să mai organizez și alte concursuri care ne deconectează pe toți de la grijile cotidiene și ne solidarizează comunitatea”, a transmis Emil Moţ.
Toate imaginile au fost postate de pagina de Facebook a primarului Emil Moț, iar cele care au primit cele mai multe aprecieri au fost premiate astfel: locul 1 – Drăguloiu Gianina Ionela – 1.600 voturi, locul 2 – Sandu Adrian Gabriel – 1.400 voturi, locul 3 – Joița Cătălina – 1.000 voturi (nivelul I), locul 1 – Prisăcaru Gheorghe Mirel – 513 voturi, locul 2 – Repta Daniela – 452 voturi, locul 3 – Vîlcică Răzvan – 256 voturi (nivelul II).
Cele două fotografii de pe locul I vor fi premiate cu câte 1.500 de lei, cele de pe locul II cu câte 1.200 de lei, iar fotografiile de pe locul III cu câte 1.000 de lei. 

fotografii concurs acasă de sarbatori premiere emil moț
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020