Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Show-uri incendiare cu Iuliana Beregoi și Amna
15.12.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 752

Week-end plin de surprize oferit de Primăria Slatina. Sâmbătă pe scena din Parcul Tineretului, idolul copiilor și adolescenților, Iuliana Beregoi, a oferit publicului prezent momente spectaculoase, iar fanii au răsplătit-o cu flori și cadouri. Seria concertelor de Crăciun a continuat duminică, cu îndrăgita Amna. Mii de slătinenii au aplaudat ș au cântat împreună cu ea.


Deși are doar 15 ani, Iuliana Beregoi a reușit într-un timp relativ scurt prin muzica pe care o cântă, să ajungă la sufletul tinerilor din România. Sâmbătă seara, adolescenta s-a aflat la Slatina, în Parcul Tineretului, iar mii de fani au venit să-i asculte și să fredoneze împreună cu ea piesele care au milioane de vizionări.
Timp de o oră, idolul „Generației Z” a oferit spectatorilor slătineni momente magice.
La sfârșitul concertului, Iuliana a declarat că s-a simțit minunat la Slatina, iar publicul a fost excepțional.
Cei mai norocoși dintre fani au reușit să se fotografieze cu tânăra artistă, iar alții au ajuns la ea doar pentru a-i oferi un cadou.
Weekendul s-a încheiat într-o notă veselă, de sărbătoare. Aseară, pe scena din Parcul Tineretului, Amna a oferit o supradoză de distracție și mult chef de viață prin melodiile care au consacrat-o.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE