Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trofeu internațional pentru călușarii olteni
10.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 308

Încă o performanță răsunătoare pentru Ansamblul folcloric „Plaiurile Oltețului” din Osica de Sus. Copiii pregătiți de coregraful George Ghiță s-au întors recent de la Bacău, cu trei premii întâi, dar și cu marele trofeu al Festivalul internațional „Moineșteanca”.


Oltul a fost reprezentat anul acesta cu succes la cea de-a noua ediție a Festivalului Internațional de Muzică și Dans Popular pentru Copii și Tineret „Moineșteanca”. Evenimentul cultural desfășurat în județul Bacău a reunit la start artiști din toate zonele țării, cât și din străinătate. Cele 15 fete și 22 de băieți din Ansamblul „Plaiurile Oltețului” au impresionat juriul de specialitate, câștigând trofeul.

Artiștii olteni au reușit să obțină premiul întâi și alte trei secțiuni ale concursului: dans fete, soliști vocali și instrumentiști. Autoritățile locale promit că vor fi alături de acești tineri talentați, care aduc faimă județului nostru.
Începând cu toamna acestui an, din Ansamblul folcloric „Plaiurile Oltețului” va face parte o nouă generație de copii talentați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE