Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Flori și portrete la Galeria Artis
22.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 164

Galeria Artis îi invită pe iubitorii de artă să viziteze o superbă expoziție de pictură, realizată de unul dintre cei mai cunoscuți medici stomatologi din oraș. Dan Ionescu vă va surprinde și vă va răsfăța privirea și sufletul cu lucrările sale și vă va oferi clipe speciale de relaxare.


Vernisajul expoziției a avut loc în prezența a numeroși prieteni ai artistului, medici și importanți oameni de cultură. Tablourile expuse acoperă o arie tematică foarte diversă: flori, natură statică, peisaje, portrete.
Expoziția de pictură semnată de Dan Ionescu poate fi vizitată la Galeria Artis până pe 30 mai.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019