Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Timpul din adâncuri“
12.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 580

Cunoscutul artist plastic Mihai Coțovanu a vernisat la Slatina o expoziție de pictură intitulată „Timpul din adâncuri“. Expoziția a fost organizată în Holul de Onoare al Muzeului Județean Olt și a cuprins o selecție de 17 lucrări din colecția artistului. Acestea prezintă peisaje ale unor locuri cu rezonanță și vibrații speciale, precum și portretele unor personalități ale istoriei naționale.


Pe 10 mai, zi cu semnificație istorică pentru România, Mihai Coțovanu s-a reîntors în orașul nostru cu o nouă expoziție personală, dăruind cu drag publicului slătinean lucrări cu o tematică diversă. Multe dintre tablourile expuse sunt inspirate din zona Oltului, dar sunt prezente și câteva portrete ale unor personaje celebre din istoria țării noastre.
Mihai Coțovanu are 51 de ani, este din Iași și a absolvit Facultatea de Arte Plastice şi Design din cadrul Academiei de Arte „G. Enescu”. A participat la 75 de expoziții de grup, a realizat 59 de personale și deține zeci de lucrări în muzee de artă și colecții particulare din țară și din străinătate.
Expoziția „Timpul din adâncuri“ va rămâne deschisă la Slatina, până pe 18 mai, când este sărbătorită Ziua Internațională a Muzeelor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE