Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Timpul din adâncuri“
13.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 203

Cunoscutul artist plastic Mihai Coțovanu a vernisat la Slatina o expoziție de pictură intitulată „Timpul din adâncuri“. Expoziția a fost organizată în Holul de Onoare al Muzeului Județean Olt și a cuprins o selecție de 17 lucrări din colecția artistului. Acestea prezintă peisaje ale unor locuri cu rezonanță și vibrații speciale, precum și portretele unor personalități ale istoriei naționale.


Pe 10 mai, zi cu semnificație istorică pentru România, Mihai Coțovanu s-a reîntors în orașul nostru cu o nouă expoziție personală, dăruind cu drag publicului slătinean lucrări cu o tematică diversă. Multe dintre tablourile expuse sunt inspirate din zona Oltului, dar sunt prezente și câteva portrete ale unor personaje celebre din istoria țării noastre.
Mihai Coțovanu are 51 de ani, este din Iași și a absolvit Facultatea de Arte Plastice şi Design din cadrul Academiei de Arte „G. Enescu”. A participat la 75 de expoziții de grup, a realizat 59 de personale și deține zeci de lucrări în muzee de artă și colecții particulare din țară și din străinătate.
Expoziția „Timpul din adâncuri“ va rămâne deschisă la Slatina, până pe 18 mai, când este sărbătorită Ziua Internațională a Muzeelor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019