Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, centrul regional al teatrului școlar
15.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 267

Sute de copii din mai multe județe au venit astăzi la Slatina, pentru a participa la cel mai îndrăgit festival de teatru școlar. Evenimentul ce poartă numele creatorului teatrului absurd s-a desfășurat la Centrul Cultural Eugen Ionescu.


Cea de-a șaptea ediție a Festivalului Regional de Teatru „Eugen Ionescu” a adus pe scena centrului cultural slătinean 25 de trupe din mai multe județe. Evenimentul se adresează elevilor de gimnaziu interesați de arta dramatică și dornici să-şi pună în valoare talentul artistic şi creativitatea.
Copiii au evoluat pe scenă cu mult entuziasm și au fost aplaudați pentru prestațiile lor, chiar și de către adversarii din concurs.
La finalul concursului, tinerii artiști au primit din partea organizatorilor diplome, dar și câte o insignă din partea Clubului Soroptimist Internațional Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019