Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, centrul regional al teatrului școlar
15.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 415

Sute de copii din mai multe județe au venit astăzi la Slatina, pentru a participa la cel mai îndrăgit festival de teatru școlar. Evenimentul ce poartă numele creatorului teatrului absurd s-a desfășurat la Centrul Cultural Eugen Ionescu.


Cea de-a șaptea ediție a Festivalului Regional de Teatru „Eugen Ionescu” a adus pe scena centrului cultural slătinean 25 de trupe din mai multe județe. Evenimentul se adresează elevilor de gimnaziu interesați de arta dramatică și dornici să-şi pună în valoare talentul artistic şi creativitatea.
Copiii au evoluat pe scenă cu mult entuziasm și au fost aplaudați pentru prestațiile lor, chiar și de către adversarii din concurs.
La finalul concursului, tinerii artiști au primit din partea organizatorilor diplome, dar și câte o insignă din partea Clubului Soroptimist Internațional Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Percheziții la Brastavățu, după o încăierare

Este anchetă în cazul unei agresiuni petrecute pe 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă mai multe persoane care participă la bătaie. Unul dintre agresori lovește victima minute în șir cu pumnii, picioarele și o rangă. Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
19 Ian 2021