Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Promovează tradițiile și obiceiurile românești
11.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 166

Tradițiile și valorile satului românesc, în special ale celui oltenesc sunt promovate de cadrele didactice și elevii de la Liceul Tehnologic „Petre S Aurelian” din Slatina. Expoziție de lucrări inspirate din mediul rural, colaje, desene, grafică sau fotografii, paradă de costume populare dar și prezentări de filmulețe cu îndeletniciri și obiceiuri din această lume au fost prezentate în cadrul unei noi ediții a simpozionului „Satul românesc, spațiu cultural-artistic”.


Simpozionul județean „Satul românesc, spațiu cultural-artistic” a fost găzduit anul acesta de Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian”. A fost un eveniment în care organizatorii și-au propus să valorifice arta tradițională și să readucă în atenția elevilor valorile autentice românești.
La eveniment au participat oameni de cultură importanți ai județului.
Atmosfera a fost însuflețită de tinerii talentați care au interpretat melodii din folclorul românesc.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019