Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Promovează tradițiile și obiceiurile românești
11.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 195

Tradițiile și valorile satului românesc, în special ale celui oltenesc sunt promovate de cadrele didactice și elevii de la Liceul Tehnologic „Petre S Aurelian” din Slatina. Expoziție de lucrări inspirate din mediul rural, colaje, desene, grafică sau fotografii, paradă de costume populare dar și prezentări de filmulețe cu îndeletniciri și obiceiuri din această lume au fost prezentate în cadrul unei noi ediții a simpozionului „Satul românesc, spațiu cultural-artistic”.


Simpozionul județean „Satul românesc, spațiu cultural-artistic” a fost găzduit anul acesta de Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian”. A fost un eveniment în care organizatorii și-au propus să valorifice arta tradițională și să readucă în atenția elevilor valorile autentice românești.
La eveniment au participat oameni de cultură importanți ai județului.
Atmosfera a fost însuflețită de tinerii talentați care au interpretat melodii din folclorul românesc.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Percheziții la Brastavățu, după o încăierare

Este anchetă în cazul unei agresiuni petrecute pe 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă mai multe persoane care participă la bătaie. Unul dintre agresori lovește victima minute în șir cu pumnii, picioarele și o rangă. Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
19 Ian 2021