Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Teatru și artă fotografică la Slatina
28.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 116

Triplu eveniment cultural la Slatina, de Ziua Mondială a Teatrului. O lansare de carte, un vernisaj de artă fotografică și un spectacol de teatru susținut de îndrăgiți actori ai scenei românești au adus la Centrul Cultural Eugen Ionescu, sute de iubitori de cultură.


George Smarandache, cunoscut autor de teatru și poezie, a lansat o nouă piesă, cuprinsă într-un volum de carte intitulat „Fluturele alb”. Aceasta este o îmbinare între absurd și dramă și prezintă aspecte din viața unei familii care luptă cu tot felul de situații impuse de vremurile în care trăim. Autorul promite că piesa va fi pusă în scenă în curând.
Organizatorii evenimentelor culturale prilejuite de Ziua Mondială a Teatrului au răsfățat publicul și cu o expoziție de artă fotografică.
Manifestările artistice au culminat cu un spectacol de teatru. Comedia „Cum se face”, cu Jojo, Octavian Strunilă, Paul Ipate și Alexandru Conovaru, s-a jucat cu sala plină la Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019