Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Cum se face 2”, la Slatina
28.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 131

Ziua mondială a teatrului a fost sărbătorită și la Slatina. Actori îndrăgiți s-au aflat aseară, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”. Protagoniștii comediei „Cum se face 2” au reușit să înveselească rapid atmosfera, printr-o prestație de excepție.


Zeci de iubitori ai teatrului au putut urmări la Slatina piesa „Cum se face 2”. A fost un spectacol care încearcă să împlinească ce spunea Shakespeare că înseamnă teatrul, acum 400 de ani. Să fie „o oglindă a firii”. Să aducă pe scenă viața adevărată. Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Paul Ipate și Cătălina Grama, cunoscută drept Jojo au oferit publicului spectator momente comice care au primit ropote de aplauze.
O comedie inedită, de la care slătinenii au primit o porție bună de râs.
Spectacolul de excepție „Cum se face 2” a marcat Ziua Mondială a Teatrului și a fost sărbătorit cu sprijinul Primăriei Slatina, Asociației Culturale Center Inter Art și Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019