Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gala Scriitorilor, debut promițător
22.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 115

Zeci de oameni de cultură s-au reunit ieri în cadrul unui proiect nou, inițiat de scriitorul Grigore Călin. Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural Eugen Ionescu și a cuprins prezentări și lansări de carte, dar și recitaluri de muzică și poezie.


Manifestarea a debutat cu lansarea a două volume de carte semnate de Paulian Buicescu și Grigore Călin. Au fost comemorați oamenii de cultură plecați la cele veșnice, a fost prezentat mesajul președintelui Ligii Scriitorilor din România și au fost premiați oamenii de cultură invitați la Gală.
Evenimentul a fost presărat cu recitaluri de vioară și muzică folk și s-a încheiat cu un concert susținut de Ion Crețeanu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019