Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gala Scriitorilor, debut promițător
22.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 110

Zeci de oameni de cultură s-au reunit ieri în cadrul unui proiect nou, inițiat de scriitorul Grigore Călin. Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural Eugen Ionescu și a cuprins prezentări și lansări de carte, dar și recitaluri de muzică și poezie.


Manifestarea a debutat cu lansarea a două volume de carte semnate de Paulian Buicescu și Grigore Călin. Au fost comemorați oamenii de cultură plecați la cele veșnice, a fost prezentat mesajul președintelui Ligii Scriitorilor din România și au fost premiați oamenii de cultură invitați la Gală.
Evenimentul a fost presărat cu recitaluri de vioară și muzică folk și s-a încheiat cu un concert susținut de Ion Crețeanu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019