Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Expoziție cu vânzare la Salonul de primăvară
14.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 109

Dacă vreți să vă decorați camera sau biroul cu un tablou nou ori să faceți un cadou deosebit cuiva drag, acum este momentul să achiziționați o lucrare semnată de unul dintre artiștii plastici contemporani consacrați. 11 pictori celebri, dar și elevii lor expun la Slatina, începând de astăzi, cele mai bune creații realizate în cadrul taberei „Maestru și dicipol”.


Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” găzduiește o expoziție deosebită, cu lucrări semnate de artiști plastici importanți, dar și de cei mai talentați elevi ai acestora. Tablourile expuse au fost realizate în taberele de creație desfășurate anul trecut la Călimănești și Malaia, în județul Vâlcea.
Printre artiștii consacrați care expun la Slatina se numără Cristina Botez, Adriana Vâlcea, Paul Tudor, Marcel Voinea, George Voica, Iulian Segărceanu, Dan Dimulescu, Marcel Duțu.
Proiectul „Maestru și discipol” este susținut de Centrul Județean de Cultură și Artă Olt. Fondurile strânse din vânzarea tablourilor expuse vor fi folosite pentru organizarea unor noi tabere de creație. Prețul unei lucrări începe de la 300 lei și poate ajunge până la 2.500 lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019