Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fermierii, la cursuri
24.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 255

Și anul acesta, fermierii olteni pot participa la cursurile de inițiere și perfecționare organizate de Direcția Agricolă Olt. Legumicultură, apicultură sau pescuit sunt doar câteva domenii pentru care pot opta agricultorii. În urma absolvirii, cursanții obțin o diplomă care îi va ajuta să acceseze mai ușor fonduri europene.


 În subordinea Direcției pentru Agricultură Olt există un compartiment care se ocupă cu specializarea fermierilor. Aici se organizează, anual, cursuri de formare profesională în diferite domenii. Pentru 2021, oltenii au o gamă variată de cursuri la care pot participa.
Cursul de formare profesională organizat la Direcția pentru Agricultură Olt costă 400 de lei, cursanții având posibilitatea achitării taxei în două rate. Acesta se finalizează cu un examen ce constă în două probe.
În 2020, la Direcția Agricolă Olt, au fost finalizate două cursuri pentru legumicultori, patru pentru pescari, trei în agricultura ecologică și unul pentru agro-mediu și climă. Zeci de olteni au reușit să obțină diploma de calificare în urma absolvirii acestor programe.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE