Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mereu alături de micii producători
13.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 196

După ce a contribuit la realizarea unei legi mai bune pentru cooperativele agricole, deputatul oltean Alexandru Stănescu și-a propus să rezolve problemele care există în relația dintre retaileri și micii producători. În acest sens, a organizat mai multe întâlniri de lucru, pentru a aduna informații și propuneri de la toți factorii implicați.


Prezent aseară, în emisiunea „Perfectul Simplu”, de la Olt Tv, deputatul Alexandru Stănescu a vorbit despre problemele actuale pe care le întâmpină fermierii români. Una dintre acestea vizează relația dintre supermarketuri și micii producători, care de cele mai multe ori își vând marfa de calitate la preț de nimic. Pentru a identifica problemele pe care le întâmpină aceștia, dar și reprezentanții supermarketurilor, a organizat mai multe întâlniri de lucru.

Fermierii s-au plâns că retailerii impun condiții dure pentru ca marfa lor să ajungă pe galantarele supermarketurilor și au cerut să le fie apreciată munca, la adevărata valoare.
Acesta a explicat cum funcționează și cât de importantă este asocierea fermierilor.
Anul trecut, legea cooperativelor a fost modificată în beneficiul producătorilor. Parlamentarii de Olt Alexandru Stănescu și Dan Ciocan, membri ai Comisiei pentru Agricultură din camera Deputaților, au avut o contribuție decisivă în modificarea acestei legi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020