Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Produse oltenești pe tarabele pieței din Sibiu
23.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 125

În curând, produsele oltenești se vor vinde în piețele tradiționale, ca la supermarket. Este vorba despre un program-pilot gândit de reprezentanții Asociației Tinerilor Fermieri din Olt, iar pentru început, legumele, fructele și brânzeturile oltenilor vor ajunge în Piața Cibin din Sibiu.


Fermierii olteni care fac parte din cooperative agricole vor avea posibilitatea să-și vândă marfa organizat. Ei își vor deschide un mini-supermarket doar cu produse autohtone, chiar în piețele tradiționale. Este un program care vine în ajutorul legumicultorilor, dar și al consumatorilor care vor mânca produse 100% sănătoase și gustoase, a declarat președintele ATF Olt, Florin Ciobanu, în emisiunea „Reporter 24”.
În paralel cu acest program, legumicultorii vor să lanseze un proiect similar Casei de Comerț Unirea, prin care vor avea asigurate depozitarea, păstrarea, transportul și desfacerea produselor.
Mini-marketurile producătorilor olteni vor fi aprovizionate cu o gamă largă de produse, de la legume și fructe, până la miere, brânzeturi, chiar și bere tradițională. Acest program pilot va funcționa, pentru început, doar în Piața Cibin din Sibiu. Dacă va avea succes, va fi implementat și în celelalte piețe mari din țară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020