Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Respectă regulile, primesc subvenții
17.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 152

O parte dintre fermierii care doresc să primească subvenții agricole vor fi verificați de reprezentanții APIA Olt. Astfel, au fost extrase primele eșantioane pentru controalele ce vor fi efectuate pe Măsura 10. Dacă nu sunt respectate toate condițiile, fermierii riscă să fie excluși de la plată.


Potrivit legislației europene, orice fermier care solicită plăți APIA trebuie să respecte anumite norme pe tot parcursul anului, pe toate parcelele agricole din cadrul exploatației. Nerespectarea acestora este aspru sancționată, iar unii fermieri pot fi excluși de la plată. De aceea, în fiecare an, după încheierea campaniei de primire a cererilor unice de plată, inspectorii APIA Olt realizează controale pentru a verifica dacă datele declarate de fermieri sunt conforme cu realitatea din teren, dar și modul de administrare a culturilor și animalelor.
De asemenea, în curând, se va stabili eșantionul de control prin teledetecție, iar o parte dintre fermierii olteni care au depus cerere unică de plată vor fi verificați.
La nivelul județului Olt, pentru campania 2020, au fost depuse 29.277 de cereri pentru o suprafață de peste 330 de mii de hectare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020