Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Profit sigur, din agricultura ecologică
27.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 218

Tot mai mulți fermieri olteni pariază pe agricultura ecologică. Ei sunt interesați de producția bio și totodată să obțină subvenții mai mari. Pentru anul acesta, 15 iunie este ultima zi de înregistrare a operatorilor în acest sistem de agricultură ecologică.


Ouă, carne, legume sau cereale bio. Sunt doar câteva produse pe care pariază mulți fermieri olteni, anul acesta. Gustul, calitatea, dar mai ales faptul că sunt naturale sunt calitățile pentru care sunt din ce în ce mai căutate de consumatorii, care acceptă să plătească mai mult pentru aceste produse. Totodată, producătorii care optează pentru agricultura ecologică trebuie să știe că vor fi atent monitorizați de inspectorii din Agricultură.
Termenul de înregistrare a producătorilor și operatorilor în sistemul de agricultură ecologică a fost prelungit cu o lună.
Persoanele care pariază pe producții bio pot primi subvenții mai mari cu aproximativ 40 %, față de cele din agricultura tradițională. La nivelul județului Olt, în sistemul de agricultură ecologică, în acest moment sunt înregistrați 50 de olteni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020