Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legume oltenești livrate la domiciliu
25.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 646

Legumicultorii din Urzica își valorifică marfa alegând varianta modernă și eficientă: livrări la domiciliu. Zilnic, chiar la ușa consumatorilor ajung sute de kilograme de produse sănătoase și gustoase. Mai mult decât atât, fermierii organizați în asociații au reușit deja să-și vândă legumele și în supermarketuri.


Oltenii, pe lângă faptul că sunt harnici, sunt și ingenioși. Mulți au luat exemplul restaurantelor care asigură servicii de catering și ajung cu marfa chiar la ușa consumatorului. Mai mulți legumicultori din Urzica au optat pentru această variantă care le asigură vânzări și venituri mai mari. Ideea le-a venit încă de acum două luni, când în piețe vânzările au scăzut semnificativ din cauza restricțiilor de circulație.

Pentru început, fermierii din Urzica livrează marfă din grădina lor doar în Slatina și București. Sute de kilograme de legumele proaspete și sănătoase ajung la consumatori, iar de la o săptămână la alta, cererea este tot mai mare.
Pe viitor, micii producători din Olt și-au propus să își diversifice oferta. Pe lângă legume și fructe oltenești, consumatorii vor putea cumpăra brânză și miere românească. În paralel cu această variantă de comercializare, mulți din fermierii organizați în cooperative au reușit să vândă marfa către marile magazine din România.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020