Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fermierii din Olt vând legume online
21.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 413

Fermierii din Cooperativele Agricole Urzica și Strejești își vor valorifica legumele printr-o platformă online. Astfel, produsele oltenești, recunoscute prin gustul și calitatea superioară, vor ajunge la angajații MAI, MAPN și din Ministerul Sănătății. Pentru început, doar bugetarii din capitală își pot procura produse de pe site-ul oltenilor.


Președinții de cooperative agricole din țară au gândit un proiect prin care marfa lor să ajungă la ușa angajaților din cadrul Ministerului de Interne, Ministerului Apărării și cel al Sănătății. Cu ajutorul unor specialiști, au realizat la o platformă online, la care au acces doar aceste persoane, care lucrează în structurile din Capitală.
Va fi totul organizat, astfel încât produsele românești să ajungă în cele mai bune condiții. Pentru început, din Olt, în acest proiect sunt implicați fermierii din Cooperativele Agricole Urzica și Strejești. Tomate, varză, ardei sau castraveți sunt câteva dintre legumele care vor ajunge pe masa beneficiarilor acestui program.
Mii de angajați din cele trei ministere vor avea posibilitatea să cumpere accesând această platformă online. Dacă proiectul va avea succes, va fi extins și în alte județe ale țării.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020