Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adeverințe APIA pentru credite bancare
20.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 159

Fermierii olteni care doresc să-și dezvolte afacerile, pot să solicite credite bancare în baza unei adeverințe eliberate de Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt. Doar agricultorii care au depus cererea unică de plată pe suprafață aferentă anului 2020 pot să facă împrumuturi de până la 85 % din valoarea subvenției înregistrate în document.


A început o nouă campanie de eliberarea a adeverințelor APIA, prin care fermierii pot să acceseze credite bancare în vederea finanțării activităților curente. Ei pot solicita împrumuturi doar de la instituțiile bancare care au încheiat convenții cu APIA.
Pentru a respecta în continuare regulile de distanțare socială și pentru a proteja sănătatea personalului propriu și a beneficiarilor, fermierii au posibilitatea de a solicita Agenției eliberarea adeverințelor prin mijloace electronice. Valoarea creditului este de pana la 85% din valoarea sumei calculate conform adeverinței eliberate de APIA.
Anul trecut, APIA Olt a eliberat adeverințe pentru 1.336 de fermieri care au solicitat credite.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020