Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fermierii, invitați cu programare la APIA
06.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 331

Și anul acesta, fermierii care doresc să primească subvențiile agricole sunt obligați să depună cererea unică de plată. Astfel, ei vor fi invitați să depună acest document conform programărilor stabilite de Centrul Județean APIA Olt. Ultima zi de depunere fără penalități este 15 mai 2020.


Reprezentanții Agenției Județene de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt sunt în această perioadă în plină campanie de pregătire și distribuire a invitațiilor pentru depunerea cererilor unice de plată. Toți fermierii care în campania de anul trecut au beneficiat de subvenții vor primi scrisori prin care sunt invitați să depună noile cereri.
Înainte de a depune această cerere, fermierii trebuie să meargă la primărie pentru a obține adeverința pe care să fie înscrisă suprafața pentru care se solicită subvenție. Doar persoanele care lucrează terenul pot cere acest ajutor financiar de la stat, spun reprezentanții APIA Olt.
Campania de depunere a cererilor începe în data de 2 martie. Și anul acesta, documentul se poate depune on-line.
15 mai este data limită până la care oltenii pot cere subvențiile. Cererile depuse după această dată, în termen de 25 de zile calendaristice, vor fi penalizate cu 1% din suma aferentă, pentru fiecare zi lucrătoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE