Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Plantarea tomatelor e în toi
04.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 351

Chiar dacă nu primiseră oficial vestea că „Programul tomata” va continua, fermierii olteni au început plantarea roșiilor în spații protejate. Subvenția de 3.000 de euro este o gură de oxigen, spun legumicultorii care au investit sume importante în noile culturi.


Vremea caldă din această iarnă a favorizat semănatul legumelor mult mai devreme. Cu aproximativ două săptămâni mai devreme, față de anul trecut, fermierii au început să planteze răsadurile de roșii. Recent, ei au primit vestea că „Programul de sprijin pentru cultivatorii de tomate în spații protejate” va continua. Pentru mulți este al patrulea an consecutiv când accesează acest proiect, iar cu banii primiți au reușit să-și dezvolte micile afaceri.
Odată cu acest program, fermierii au reușit să obțină sume frumoase de bani pe care le-au reinvestit tot în legumicultură, spun edilii olteni. De câștigat a avut întreaga comunitate, pentru că, în localitățile cu mulți beneficiari, s-a constatat o creștere a nivelului de trai.
Cei care au plantat deja tomatele în spații protejate și încălzite preconizează că vor ieși pe piață la începutul lunii aprilie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE