Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Roșii oltenești, în galantarele supermarketurilor
13.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 370

Asocierea legumicultorilor olteni a început să dea roade. Zeci de tone de tomate, produse din legumicultori care fac parte din cooperativele agricole Vădastra și Urzica, au ajuns deja în supermarketuri din țară. Prețul primit pentru legumele comercializate este de trei ori mai mare decât cel oferit pe piața neagră, spune consilierul Ministrului Agriculturii, Florin Ciobanu.


Tomatele oltenești se găsesc din ce în ce mai des pe rafturile marilor supermarketuri din țară. La un an de la înființare, două dintre cooperativele agricole din Olt livrează deja legumele către aceste magazine.
Ambalarea și transportul legumelor cad în sarcina legumicultorilor olteni.
Zeci de tone de tomate au fost livrate până la această dată către acest lanț de magazine. În următoarea perioadă și cei 27 de fermieri din bazinul legumicol Strejești, Pleșoiu Grădinari, care fac parte din proiectul pilot al Ministerului Agriculturii vor începe să vă vândă legumele în supermarketuri.
Tomate, ardei kapia și ardei gogoșar oltenești se vor găsi din plin pe rafturile acestor magazine.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020