Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sistemul de irigații din Olt, în reabilitare
22.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 112

Sistemul de irigații din Olt va fi modernizat. Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare a alocat fonduri pentru refacerea a 9 stații de repompare care asigură infrastructura pentru irigarea a peste 140.000 de hectare de teren agricol. Până în 2020, toate stațiile principale vor fi refăcute.


După ce în anii trecuți, ANIF a reușit să pună în funcțiune mai multe stații de pompare din Olt, acum își propune ca și celelalte să fie modernizate, a spus directorul general, Florin Barbu. În această perioadă sunt în lucru mai multe obiective.

Organizațiile de udători și fermierii din Olt pot accesa și ei fonduri europene pentru retehnologizarea stațiilor de punere sub presiune, dar și pentru achiziționarea de echipamente de irigat.

Până în 2020 vor fi finalizate toate lucrările pentru infrastructura principală de irigații din județul nostru. Valoarea investițiilor pentru aceste obiective se ridică la 17 milioane de euro.  

sistem irigatii modernizat Olt
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020