Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tomatele oltenești, la mare căutare
14.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 139

16 legumicultori olteni au reușit deja să-și valorifice cele 3.000 de kilograme de tomate pentru a intra în posesia subvenției de la stat. Cei mai mulți sunt din localitățile Izbiceni și Cilieni, iar banii vor intra în cont în câteva zile de la data depunerii dosarului. Reprezentanții Direcției pentru Agricultură Olt se așteaptă la un val de depuneri de dosare pentru ajutorul de tomate.


Cu sisteme de încălzire moderne, dar și solarii construite performant, sute de fermieri olteni au reușit să scoată din timp roșii pe piață. Zilele acestea la sediul Direcției pentru Agricultură Olt s-au prezentat deja mai mulți legumicultori cu documente care justifică vânzarea cantității de tomate impusă de stat pentru a fi declarați eligibili.
În toată această perioadă, culturile de tomate în spații protejate au fost atent monitorizate de specialiștii de la Direcția pentru Agricultură Olt.
În viitorul apropiat, legumicultorii vor putea accesa noi programe care îi va ajuta să-și dezvolte afacerile, a declarat Dragoș Drăghicescu, directorul Direcției Agricole Olt, în cadrul ședinței de astăzi a Colegiului Prefectural.
Începând de anul viitor, legumicultorii vor putea accesa subvenții și pentru culturile de ardei, castraveți și vinete.


 

â

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020