Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Avertisment pentru beneficiarii fondurilor europene
01.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 161

Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Olt transmite un avertisment pentru beneficiarii proiectelor pe fonduri europene. Cei care sunt organizați ca persoane fizice autorizate sau ca întreprinderi familiale riscă să piardă finanțarea, dacă nu se supun noii legislații.


Beneficiarii proiectelor cu fonduri europene accesate prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale trebuie să respecte noi reguli. Dacă sunt organizați ca persoane fizice autorizate, trebuie să aibă cel mult 5 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN, iar cei care au întreprinderi individuale pot avea în obiectul de activitate cel mult 10 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN.
În Olt au fost identificate 14 situații de acest gen, respectivii fermieri fiind notificați de Oficiul pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.
Beneficiarii notificați au la dispoziție 14 zile să prezinte dovada că s-au înregistrat din nou la Registrul Comerțului și să depună o serie de documente la oficiul județean.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE