Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Avertisment pentru beneficiarii fondurilor europene
01.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 135

Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Olt transmite un avertisment pentru beneficiarii proiectelor pe fonduri europene. Cei care sunt organizați ca persoane fizice autorizate sau ca întreprinderi familiale riscă să piardă finanțarea, dacă nu se supun noii legislații.


Beneficiarii proiectelor cu fonduri europene accesate prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale trebuie să respecte noi reguli. Dacă sunt organizați ca persoane fizice autorizate, trebuie să aibă cel mult 5 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN, iar cei care au întreprinderi individuale pot avea în obiectul de activitate cel mult 10 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN.
În Olt au fost identificate 14 situații de acest gen, respectivii fermieri fiind notificați de Oficiul pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.
Beneficiarii notificați au la dispoziție 14 zile să prezinte dovada că s-au înregistrat din nou la Registrul Comerțului și să depună o serie de documente la oficiul județean.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019